Evapsie
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evapsie

Harry Potter ve RPG'nin birleştiği adres(:

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşkıma süprizz :D

2 posters
YazarMesaj
Edward Nigellus Moreau
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Edward Nigellus Moreau

Ruh Hali : Aşkıma süprizz :D Konusk10
Nereden : Paris

Seviye
RP Puanı:
Aşkıma süprizz :D Left_bar_bleue10/100Aşkıma süprizz :D Empty_bar_bleue  (10/100)

Aşkıma süprizz :D Empty
MesajKonu: Aşkıma süprizz :D   Aşkıma süprizz :D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 4:15 pm

Edward büyük bir sevinçle yatağından kalktı bugün.Lissa'ya süpriz yapacaktı.Hemen yumuşak yatağından kalktı ve elini yüzünü yıkayıp hızlı bir şekilde kahvalısını yapmak için Büyük salona indi.Salonda gözleri hep Lissa'yı arıyordu.Onun yanına oturacaktı ama Edward o kadar heycanlıydıki çok erken kalkmıştı.Lissa daha kalkmamıştı bile.Kendisine bir yer seçip kahvaltısını yapmıştı.Hemen kalkıp ders için kıyafetlerini giydi ve dersin gitti.
Deste bile yapacağı süprizi düşünüyordu.süprizin gerçekten çok güzel olmasını istiyordu.Bugün Edward için çok önemliydi.Derste hiç alakası yoktu.O sanki başka bi dünyaya doğru gidiyordu.

Edward öylesine mutluyduki sözler kelimeler yetmiyordu.Yavaş yavaş akşam oluyordu.Ders bitmişti zil çalmış herkes Dıraşı çıkıyordu.Edward ortak salona gidip bütün öğrencilerin bugün için ortak salona yatana kadar gelmemeleri için rica ediyordu gryffindor öğrenciler anlayışlıydı hepsi Edward'da destek bile çkıyolardı.Ona hazırılık için yardım bile ediyolardı.dward Lissa'nın ortak salona gelmemesi için iki öğrenciyi görevlendirmişti.Onlar Lissa'yı ortak salondan uzak tutarken Edward'da süprizini rahat rahat hazılıyordu.

Öncelikle güzel bi mum ışığında bir yemek masası hazırlamayı düşündü.Yemekleride düşünmüştü elbet mutfak görevliside Edward için güzel yemekler yapcaklardı.Mym ışığında yemek yemek çok kılasiktı ama bir yandanda çok romantikti.masayı büyük bir hızla hazırlıyordu.Çünkü çok az bir zamanı kalmıştı Neredeyse akşam olucaktı.Masa'da herşey vardı.Harika bir kabaklar kadeh bardakları yinede herşey tam takırdı.Güzel bir meyve salatası , ortaka hoş ve güzel kokusu güller duruyordu.Edward masa hazırlanırken arkadaşını verdiğini smokini siyahlı beyazlı bir smokin giyerek salona indi.Masa hazırlanmıştı arkadaşları ortak salondan çıkmaya başlamışlardı.Gramafona güzel bir slow şarkı koyduktan sonra ışıları kapattı ve Lissa'yı bekliyordu.
Arylissa Eshée Riddle
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Arylissa Eshée Riddle

Ruh Hali : Aşkıma süprizz :D Aggres10
Nereden : Londra =)

Seviye
RP Puanı:
Aşkıma süprizz :D Left_bar_bleue20/100Aşkıma süprizz :D Empty_bar_bleue  (20/100)

MesajKonu: Geri: Aşkıma süprizz :D   Aşkıma süprizz :D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 6:44 pm

Bugün harika bir rüyayla başlamıştı. Lissa kahvaltısını ederken rüyasına üzerinde düşüncelere boğulmuştu. Birkaç çiçek böcek ne kadar da etkilemişti Lissa'yı. Ama elinde değildi. Gerçekten insana pozitif enerji veren bir rüyaydı...

Kahvaltısı kadar dersleri de güzel geçmişti. Baharın bilindik kokusu sarıyordu etrafını. Bu koku sabahtan beri bıkıp usanmadan yeni parfümünü sıkan Emilie'den geliyordu. Parfümün kokusu her seferinde daha da çiçeksi oluyordu. Adı gibi sihirli bir bahçenin kokusu gibiydi...

Bahçede arkadaşlarıyla otururken etrafında gereğinden fazla Gryffindor'lu olduğunu fark etmişti. Aslında bu iyi birşeydi. Her yerin Gry'lilerle dolması... Bu düşünce gülümsemesine yetmişti.

Birden sertleşen rüzgar havayı daha da soğutmuştu. Artık içeri girmek zorunda olduklarını anlayan Lissa isteksizce merdivenleri çıkıyordu. Bugün oksijene çok ihtiyacı varmış gibi hissediyordu.

Ortak salona vardığında içeriden gelen sesler dikkatini çekmişti. Parolayı söyleyip içeri girdiğinde olağandışı birşey olduğu belliydi. Ortalıkta ne insan ne hayat varmış gibi gözüküyordu. Bu saate herkesin birden yatmış olması fazla ilginçti. Karanlıkta takılıp düşmemek için asasını kaldırmış ve ''Lumos'' diye mırıldanmıştı. Az ilerisindeki karaltıdan başka birşey görmemişti. Karaltı harekeet ederek ona yaklaşıyordu...
Edward Nigellus Moreau
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Edward Nigellus Moreau

Seviye
RP Puanı:
Aşkıma süprizz :D Left_bar_bleue10/100Aşkıma süprizz :D Empty_bar_bleue  (10/100)

MesajKonu: Geri: Aşkıma süprizz :D   Aşkıma süprizz :D Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 8:00 pm

Lissa Lumos büyüsüyle bana yaklaşıyordu.Ben ise heycandan mumları yakmayı unutmuştum sonra lumos büyüsünün ışığına doğru gittim.Işıkta yüzüm gözüktüğünden Lissa benim olduğumu anlamıştı ve "Edward bütün gryffindor öğrencielri dıaşrda ne yapıyosunuz siz der demez ben mumları yakmıştım.Mumlar bir güneş gibi odayı parlaşmıştı o anda.Lissa hazırlanmış yemeği veEdward'ı öyle görünce çok şaşırmıştı.Tabi aynı zamanda çokta sevinmişti.Ben ise Lissa'ın gözlerin içine bakıyom onun sevincine ortak oluyordum.

Lisa çok sevinmişti böyle bir süpriz hiç beklemiyordu.Ben ise Lissa hemn yemeğe oturalım çünkü Öğrencileri Profesörler görürse onlaşılıcağını söyledim.Bu yüzden vakit kaybetmeden yemeğe çetik.Ben Lissa oturmadan ona sandalyeni açtım ve sonra kendi yerime geçtim.Lissa çak zarif bir halde yemeğini yiyordu.Ben ise Lissa'ya bakmaktan yiyemiyordum bile.Yemeğimizi hızlı bir şelikle yedikten sonra öğrencileri çağırmıştım hemen masayı tplayıp ortak salonu eski haline gietirdim.Öğrenciler çok yordundu hepside yatakalarına gitmişti.

Yatmayan bi ben bide Lissa'ydı.Birlikte şöminenin başına geçtik ve Sohbet etmeye başladık.Sohbet ederken güzel bir slow müzik açmıştım.Ortamda aşk kokudu dağılmaya başlıyordu.Ona güzel sözler söylüyordum.Ona her baktığımda içim kıpır kıpır oluyordu.Ona her dokunduğumda sanki kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyordum.
Arylissa Eshée Riddle
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Arylissa Eshée Riddle

Ruh Hali : Aşkıma süprizz :D Aggres10
Nereden : Londra =)

Seviye
RP Puanı:
Aşkıma süprizz :D Left_bar_bleue20/100Aşkıma süprizz :D Empty_bar_bleue  (20/100)

MesajKonu: Geri: Aşkıma süprizz :D   Aşkıma süprizz :D Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 8:55 pm

Karaltının Edward olduğunu anladığında Lissa rahatlamıştı. Ama aynı zamanda neler olduğunu da merak ediyordu. Birkaç dakika sonra olayı idrak edebilmişti. Edward yine kendini konuşturmuş, harika bir gece hazırlamıştı. Heyecanlanan Lissa yemeğini yerken bir yandan da Edward'ı düşünüyordu.

Yemekten sonra ortalık toplanmış ve çoğunluk yatmıştı. Ed'le başbaşa şöminenin önünde oturmuş sohbet ediyorlardı. Lissa artık kızaran yanaklarını önemsemiyordu. Ed ona her dokunduğunda içi ürperiyordu. Ed her tenine, saçına dokunduğunda içinden bir elektrik akımı geçiyor ve iki zıt kutup gibi birbirlerine çekildiklerini hissediyordu.

Lissa'nın eli Ed'in yanağındaydı. Ed başını yavaşça döndürüp Lissa'nın elini öpmüştü. Şöminede yanan odunların sesleri vardı sadece etrafta. Bir de Ed ve Lissa'nın kesik kesik nefes alıp verişleri...

Lissa Ed'in gözlerine baktıkça kendini ona daha da çekiliyormuş gibi hissediyordu. Başka yöne bakmaya çalışsada başarılı olamıyordu. Tüm çabasına yenik düşüp Ed'i öpmek için biraz daha yaklaştı. Hareketleri yavaş ama sakindi...
Edward Nigellus Moreau
Gryffindor 1. Sınıf
Gryffindor 1. Sınıf
Edward Nigellus Moreau

Seviye
RP Puanı:

MesajKonu: Geri: Aşkıma süprizz :D   Aşkıma süprizz :D Icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 2:28 pm

Ben Lissa'ının güzel yüzünü izlerken bana doğru yavşaşıyordu yavaş yavaş ama bir yandanda çok skindi Lissa bende ona sıcak güzel bir öpücük kondurmak için yaklaşıyordum sonra ona doğru dudağımı uzattım ve öptüm öptüğümdeki his sanki ilk öpüşüm kadar heycenlı ve sıcaktı onu öperken öyle mutlu duygular içinde oluyordum ki kelimeler yetmiyordu.Onu her öptümde biraz daha aşık oluyordum.Ona yeniden tapmak geliyordu içimden öyle çok seviyordum ki Lissa'yı dyanamıyordum ona karşı koymak imkansızdı benim için

Salondaki sesizlik iyice azalmıştı şömineden çoktan ateş sesleri,bizim konuşma ve nefeslerimiz dışında hiç bir ses yoktu.dudaklarımı zorda olsa Lissa'dan ayırmıştım kalbim küt küt atıyordu.Ondan gözlerimi ayıramıyordum.13 yaşındaydım belki ama Lissa'yı deliler gibi seviyordum.hani derler yaa aşkın yaşı yoktur gerçektende doğru bir sözdü bu söz.GEcenin ilerleyen saatlerine doğru geliyordu.Uykum gelmeye başlıyordu.Gün boyu çok yorulmuştum ve yatma isteğimi Lissa'ya söyleyemiyordum ama Lissa'nında uykusu geliyordu.Artık dayanamıyordum saat çok geç oldu artık yatalım mı ? soru Lissa'nında uykusu gelmişti tmm pekela yatalım iyi geceler Edward diyerek yattı bende sanada diyerek yatağıma gittim .

Aşkıma süprizz :D
1 sayfadaki 1 sayfası